Corona-
maatregelen

Door het coronavirus zijn er extra maatregelen om het gebruik van eHUB zo veilig mogelijk te maken.

Maatregelen rondom het veilig gebruik van eHUB

Veilig op pad

logo Inter Europe logo Gelderland logo gemeente Nijmegen logo Slim & Schoon

Nu we weer wat meer op pad mogen, willen we dit uiteraard zo veilig mogelijk doen. eHUB biedt elektrische vervoermiddelen die een goede vervanger kunnen zijn van bijvoorbeeld het openbaar vervoer.

Wij willen onze vervoermiddelen veilig aanbieden, maar vragen daarbij ook de verantwoordelijkheid van de gebruikers. Indien je dit fijn of wenselijk vindt kan je altijd handschoentjes aantrekken tijdens het fietsen of extra desinfectiemiddel meenemen. Hieronder lees je de maatregelen die per vervoerder worden genomen.

Maatregelen

Urbee & Cargoroo – elektrische (bak)fietsen

Voor de gebruikers van eHUB willen we de vervoermiddelen zo veilig mogelijk aanbieden. Daarom staan bij de elektrische (bak)fietsen van Urbee en Cargoroo desinfectiemiddel om de handvaten, het display en andere onderdelen van de (bak)fiets te desinfecteren. Ook zullen de (bak)fietsen vaker dan normaal schoongemaakt worden.

Amber – elektrische auto’s

Dagelijks kunnen er maximaal vier personen in een auto rijden, zodat er tijd is om de auto vaker schoon te maken. In de auto’s vind je desinfecterende doekjes, waarbij je als gebruiker zelf het stuur, dashboard etc kan schoonmaken. Wanneer je verkouden bent vragen we je om dit door te geven aan Amber, zodat de auto nog extra schoongemaakt kan worden. Zo zorgen we voor een zo veilig mogelijke reis voor iedereen.