Gebruik

We willen het zo gemakkelijk mogelijk maken om eHUB te gebruiken. Lees hieronder meer over de stappen om een eHUB te gebruiken

Gebruik

Om de vervoermiddelen van eHUB te gebruiken heb je de app van desbetreffende vervoerder nodig. Deze kan je rechtstreeks downloaden via de App Store of Google Play Store. Op de informatieborden bij de eHUBs vind je ook een QR-code om de juiste app te downloaden.

Doorloop de stappen via de app van de aanbieder van de vervoermiddelen. Huur of reserveer jouw vervoermiddel en ontgrendel deze met de app. Geniet van je rit. Ben je uitgefietst? Dan zet je het vervoermiddel gewoon weer op dezelfde plek terug. Vergrendel het vervoermiddel en beëindig je rit in de app. Je betaalt alleen voor de minuten dat je het vervoermiddel gebruikt hebt.

Eenvoudig te gebruiken via een app. Geen verborgen kosten achteraf. Geen grote uitgave aan een eigen vervoermiddel.

Stappen

Stap voor stap uitleg over hoe je de vervoermiddelen van eHUB gebruikt:

  • Download de app van de vervoerder en maak een account aan.
  • Huur of reserveer het vervoermiddel via de app.
  • Ontgrendel het vervoermiddel met de app.
  • Gebruik en geniet!
  • Zet het vervoermiddel weer terug en stop de rit in de app.

Urbee - elektrische fiets

Om de elektrische Urbee fiets te gebruiken, doorloop je de stappen zoals ze hierboven staan beschreven. Door middel van de Urbee app huur, ontgrendel en vergrendel je direct de elektrische fiets. Meer vragen over het gebruik van Urbee?

Voor het gebruik van de Urbee elektrische fiets betaal je 0,05 euro per minuut, met een starttarief van 3 euro. Er zijn geen verborgen kosten achteraf en betaalt alleen voor de gebruikte minuten. Wil je de hele dag de elektrische fiets gebruiken? Dan betaal je 15 eenmalig euro.

Cargoroo - elektrische bakfiets

De Cargoroo elektrische bakfiets reserveer je gemakkelijk via de Cargoroo app. Reserveer een bakfiets, ontgrendel deze met de app en zet deze na gebruik weer terug op dezelfde plek. Wil je de bakfiets tussendoor op slot zetten? Dat is gewoon mogelijk. Voor meer vragen over het gebruik van Cargoroo, bekijk de veelgestelde vragen.

Let op: De Cargoroo bakfietsen worden nu klaargemaakt voor gebruik in Nijmegen. In verband met de Corona maatregelen duurde het iets langer. In de tweede helft van juli worden de Cargoroo’s toegevoegd.

Voor het gebruik van de Cargoroo elektrische bakfiets betaal je 0,07 euro per minuut of 4,20 euro per uur. Het starttarief is 1 euro. Je betaalt zolang je de bakfiets gebruikt, geen minuut langer. Geen verborgen kosten achteraf.

Amber - elektrische auto’s

Je reserveert eenvoudig een Amber auto via de app. Het is een kwestie van reserveren, instappen en wegrijden! Kies tijdens je reservering je start- en eindpunt uit de 75 locaties die Amber aanbiedt, open de auto met de app en rijd ermee weg alsof het je eigen auto is. Bij terugkomst op de eHUB plaats je de auto aan de laadpaal en doe je hem weer op slot met de app. Meer informatie? Bekijk de instructievideo’s in de app of de veelgestelde vragen.

Je kiest bij Amber de prijsbundel die bij jouw gebruik past en je betaalt alleen voor het gebruik van de auto. Lees meer over de bundels op de website van Amber.