Kosten

Elk elektrische vervoermiddel heeft zijn eigen kosten.
Lees hieronder meer over de kosten per vervoermiddel.

Urbee - elektrische fiets

Voor het gebruik van de Urbee elektrische fiets betaal je 0,05 euro per minuut, met een starttarief van 3 euro. Er zijn geen verborgen kosten achteraf en betaalt alleen voor de gebruikte minuten. Wil je de hele dag de elektrische fiets gebruiken? Dan betaal je eenmalig 15 euro.

Wil je meer weten over hoe je een Urbee elektrische fiets gebruikt? Lees meer over het gebruik.

Betaal per minuut Geen verborgen kosten Gemakkelijk in gebruik

Amber - elektrische auto

Wanneer je een elektrische auto van Amber huurt, kan je kijken welke prijsbundel het best bij jou past. Wil je eenmalig op pad met een Amber auto? Dan betaal je 0,35 euro per kilometer. Dit is ideaal als je minder dan 100 km per maand gaat rijden.

Rij je meer per maand? Dan ben je misschien voordeliger uit met een andere prijsbundel. Bekijk de website van Amber voor een overzicht van alle prijsbundels. Op de website van Amber vind je ook een calculator die uitrekent welke prijsbundel voor jou het voordeligst is!

Cargoroo - elektrische bakfiets

De Cargoroo elektrische bakfiets reserveer je gemakkelijk via de Cargoroo app. Voor het gebruik van de Cargoroo elektrische bakfiets betaal je 0,06 euro per minuut of 3,50 euro per uur. Het starttarief is 1 euro. Je betaalt zolang je de bakfiets gebruikt, geen minuut langer. Je hebt dus geen verborgen kosten achteraf.

Let op: De Cargoroo bakfietsen worden nu klaargemaakt voor gebruik in Nijmegen. In verband met de Corona maatregelen duurde het iets langer. In de tweede helft van juli worden de Cargoroo’s toegevoegd.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over hoe je een van de elektrische vervoermiddelen van eHUB gebruikt? Lees dan meer over het gebruik van eHUB.