Locaties

Wij geloven heilig in elektrisch deelvervoer. Door hubs met elektrische (bak)fietsen en auto's aan te bieden, hopen we dat ook jouw buurt meedoet!

Locaties

Op dit moment vind je op meerdere plekken in Arnhem en Nijmegen een eHUB. Op de kaart hieronder zie je alle eHUB locaties in Nijmegen. Onder de kaart staat uitleg waar je elke eHUB exact kan vinden. Benieuwd naar de locaties in Arnhem? Ga dan naar ehubarnhem.nl.

In overleg met buurtbewoners binnen Nijmegen zijn verschillende plekken gekozen waar elektrische fietsen en auto’s staan. Op dit moment staan nog niet alle vervoermiddelen op elke eHUB. HUBs zijn gelegen in een openbaar gebied of een locatie die voor iedereen vrij toegankelijk is. Je herkent een eHUB aan de groene verkeersborden met eHUB logo. Ben je benieuwd of er bij jou in de buurt in een eHUB locatie is? Kijk dan hieronder waar we staan en welke vervoermiddelen aanwezig zijn op de door jou gekozen locatie!

Is er bij jou in de buurt geen eHUB, maar wil je dit wel? Laat het ons dan weten via de website ikwileenhub.nl. Omdat het een proef is, kijken we continu naar welke locaties het meest geschikt zijn. Dit betekent dat het best kan voorkomen dat een locatie gedurende de proef wijzigt. Houd voor de meest actuele status het onderstaande overzicht in de gaten.

eHUB -

Op de geselecteerde eHUB locatie zijn de volgende elektrische vervoermiddelen aanwezig:

-
-
-
-