Onze vervoer-
middelen

Voor elk ritje het juiste elektrische vervoermiddel!

Onze vervoermiddelen

elektrische bakfietsen
elektrische scooters
elektrische fietsen
elektrische auto's

Een elektrische (bak)fiets of auto is bij eHUB door iedereen te gebruiken. Iedereen kan de vervoermiddelen huren. Door middel van de apps van de aanbieders van de vervoermiddelen kan je op het gewenste moment jouw elektrische vervoermiddel huren.

Elk moment en elke reden van een reis, vraagt om een bijpassend vervoermiddel. Daarom willen we graag zoveel mogelijk diverse vervoermiddelen aanbieden. Op dit moment staan er elektrische Urbee fietsen, elektische bakfietsen van Cargoroo en elektrische Amber auto’s op diverse eHUBs. Let op: niet alle vervoermiddel staan bij elke eHUB. Kijk voor het aanbod per locatie hier.

elektrische bakfietsen
elektrische scooters
elektrische fietsen
elektrische auto's

Urbee – elektrische fietsen

Met Urbee reis je snel, duurzaam en op een leuke manier door de stad. Urbee biedt comfortabele elektrische fietsen, die gemakkelijk in gebruik zijn. Met een accu die 40-80 kilometer meegaat, kan je niet alleen Nijmegen maar de gehele regio verkennen op de elektrische fiets.

Je opent het slot gemakkelijk met Bluetooth via de app van Urbee. Tijdens het fietsen kan je je mobiel opladen in de USB lader die op het stuur zit. En je spullen? Die neem je gemakkelijk mee in het draagrek.

Voor het gebruik van de Urbee elektrische fiets betaal je 0,05 euro per minuut, met een starttarief van 3 euro. Er zijn geen verborgen kosten achteraf en je betaalt alleen voor de gebruikte minuten. Wil je de hele dag de elektrische fiets gebruiken? Dan betaal je eenmalig 15 euro.

Cargoroo – elektrische bakfietsen

Meer ruimte nodig dan op de elektrische fiets? Dan is de elektrische bakfiets van Cargoroo een mooie uitkomst. Zo vervoer je gemakkelijk je kinderen, boodschappen of andere zware spullen. De bakfietsen zijn stevig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, en daardoor ideaal voor deelvervoer.

De Sensoren en de stevige remschijven zorgen ervoor dat je een veilige rit hebt. In de bakfiets zitten twee gordels, zodat je ook veilig kinderen kan vervoeren. Er zit zelfs een Maxi-Cosi adapter in voor een babywiegje! Door de hoge trapondersteuning kom je gemakkelijk en zonder te veel moeite op jouw plek van bestemming.

Voor het gebruik van de Cargoroo elektrische bakfiets betaal je 0,07 euro per minuut of 4,20 euro per uur. Het starttarief is 1 euro. Je betaalt enkel zolang je de bakfiets gebruikt, geen minuut langer. Je hebt dus geen verborgen kosten achteraf.

 

Amber - elektrische auto’s

Wat is handiger? Het bezit van een auto of een auto die voor je klaarstaat als je hem nodig hebt? Met 100% elektrisch vervoer van Amber ben je altijd mobiel. Met Amber reis je eenvoudig en duurzaam naar jouw bestemming. Het enige dat je nodig hebt, is de app.

Je reserveert de auto makkelijk via de Amber app. Geef in de app aan wanneer je ergens naartoe wilt en plaats je reservering. Amber zorgt ervoor dat de auto klaar staat op het moment dat je hem nodig hebt. Een kwartier voor reservering ontvang je een melding met het kenteken van de auto. Ontgrendel de auto met de app en instappen en rijden maar!

Je kiest bij Amber de prijsbundel die bij jouw gebruik past en je betaalt alleen voor het gebruik van de auto. Lees meer over de bundels op de website van Amber.

Volgende stappen

We streven ernaar zoveel mogelijk diverse elektrische vervoermiddelen aan te bieden bij eHUB. Achter de schermen zijn we daar al mee bezig! Zo zijn we aan het kijken om bijvoorbeeld elektrische scooters aan het aanbod toe te voegen.

Mocht jij, als bedrijf of als particulier, hier graag bij willen aanhaken? Bijvoorbeeld door jouw elektrische auto of fiets aan te bieden voor deelvervoer. Neem dan contact met ons op via de contactpagina of door het contactformulier op de pagina ‘Deel jouw vervoermiddel’ in te vullen. We nemen dan graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.